Perihal Kostum Pekerja

Konveksi Seragam Surewi Uniformat jane te nevojshme ne shume shkolla. Uniformat e shkollave ndryshojne nga nje ceshtje standarde per t-shirt ne kerkesat rigoroze per shume sende te veshjes formale ne shkollat ​​private. Uniformat shkollore jane ne vend edhe ne shume shkolla publike. Vendet me uniforma te detyrueshme shkollore perfshijne Japonine, Korene e Jugut, Hong Kongin, Tajlanden, Indine, Australine, U.A.E, Singaporin, Filipinet, disa shkolla ne Tajvan, Zelanden e Re, Afriken e Jugut, Indonezine dhe Mbreterine e Bashkuar, si shume vende te tjera. Ne disa shtete, llojet e zakonshme ndryshojne nga shkolla ne shkolle, por ne Mbreterine e Bashkuar, shume nxenes nga mosha 11 deri ne 16 vjec veshin nje xhakete formale, kravate dhe pantallona per djemte dhe bluza, kravate dhe pantallona, ​​pantallona te gjera ose culottes per vajzat. Lidhjet do te kene nje model te vendosur ose nje logo te qendisur per ne shkolle, dhe xhaketat zakonisht mbajne nje distinktiv ne xhepin e gjoksit me emrin e shkolles, stemen dhe moto ose emblemen. Xhaketat po zevendesohen ne shume shkolla nga sweatshirts qe mbartin simbolin e shkolles. Femijet ne shume shkolla fillore ne Mbreterine e Bashkuar do te kene nje bluze uniforme dhe / ose nje kemishe me emrin e shkolles dhe logon. Nga rreth 1800 deri pas Luftes se Dyte Boterore, diplomate nga shumica e vendeve (dhe shpesh zyrtare te larte jo-ushtarake ne pergjithesi) mbanin uniforma zyrtare ne raste publike. Uniformat e tilla mbahen tani vetem nga disa sherbime diplomatike dhe rralle mbarten. Nje uniforme burgu eshte cdo uniforme e veshur nga individet e burgosur ne nje burg, burg ose strukture te ngjashme te paraburgimit. Shumica, nese jo te gjitha, ekipet sportive gjithashtu veshin uniforma, te bera ne ngjyrat dalluese te ekipit. Ne sportet individuale si tenis dhe golf, lojtaret mund te zgjedhin cdo dizajn te veshjeve te lejuara nga rregullat e konkurrences. Per te parandaluar konfuzionin (per zyrtaret, lojtaret dhe tifozet) qe mund te rezultojne nga dy ekipet kundershtare me uniforma (kits) me ngjyra te ngjashme, ekipet kane variacione te ndryshme per lojera "shtepi" dhe "larg" tjetri eshte drite. Perihal Kostum Pekerja

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Perihal Perkembangan Asuransi

Perihal Bayar Per Klik

Situs Lowongan Kerja Indonesia